• Telefon: 08-506 975 00
  • E-post: order@snacksbolaget.se

Restaurangmaskiner

23 års erfarenhet av maskiner. Hur kan våra specialister hjälpa dig?

Restaurangmaskiner

Restaurangmaskiner spelar en avgörande roll i det dagliga arbetet inom hotell och restaurang, oavsett om det handlar om en espressobar, en finkrog eller ett storkök. I takt med att matlagningen blir alltmer teknisk och kraven allt högre är det viktigt att hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken. Rätt maskiner är en investering som sparar både tid och höjer kvaliteten, vilket i sin tur leder till nöjdare medarbetare, bättre service och i förlängningen - ökad lönsamhet.

Att exempelvis baka sitt eget bröd och att göra sin egen glass är inte bara mer ekonomiskt utan förhöjer även matupplevelsen för dina gäster. Uppgradera ditt kök med cirkulatorer, is-, disk- och kaffemaskiner, spisar, köttkvarnar eller skärmaskiner.

Snacksbolaget är specialiserade på restaurangmaskiner och har byggt och utrustat restaurangkök i snart 20 år. Vi har sålt mer än 2000 restaurangmaskiner till krogar och störkök över hela Sverige sedan 1994. Tack vare långa och nära samarbeten med våra leverantörer kan vi erbjuda mycket förmånliga priser på många av de starkaste varumärkena som finns på marknaden.


Kontakt/offertförfrågan

Klicka här

Meriter

Vi har utrustat många restauranger genom åren med maskiner. Ett axplock av kunder som valt oss är till exempel Lisa Elmqvist, Miss Voon, Grand Hôtel, Lilla Ego, Ulla Winbladh, Farang.


Vi levererar samma dag i Stockholm om du beställer innan kl. 10.00 och i övriga landet senast nästa dag när du beställer innan kl. 12.00. Om behovet är akut kan vi leverera omgående. Ring: 08-506 975 00