• Telefon: 08-506 975 00
  • E-post: order@snacksbolaget.se

Matsal och utrustning

Matsal

Ett restaurangbesök handlar givetvis inte bara om att få sina smaklökar tillfredsställda. Gästens upplevelse bygger på helhetsintrycket, från mottagande och mat till dukning, belysning och porslin. Genom att välja rätt porslin, glas, bestick och övrig utrustning i matsalen kan du skapa just den atmosfär du önskar. Vi hjälper dig gärna att sätta din unika prägel på din restaurang – från tallrik till interiör – med ett sortiment som du inte hittar någon annanstans. Vi kan erbjuda såväl högklassiga varumärken som Baucher, Pillivuyt, Tafelstern, Schönwald, Villeroy & Boch såväl som enklare men prisvärda varumärken som Patina och Estelle.

Vi har utrustat restauranger och storkök med glas, porslin, bestick, kryddströare, serveringsvagnar och serveringsfat bland mycket annat i snart 20 år. Vi kan ta fram speciallösningar och även ta ett helhetsgrepp och hjälpa dig att profilera hela din restaurang. Behöver du rådgivning eller ett bollplank? Välkommen att höra av dig på: 08-506 975 00.


Estelle

Estelle är ett prisvärt och hållbart allroundporslin som passar perfekt till allt från espresso och banana split till Sallad Niçoise och hängmörad entrecôte. Estelle är en komplett serie med tallrikar, skålar, muggar, koppar och serveringsfat bland mycket annat.

Vi levererar samma dag i Stockholm om du beställer innan kl. 10.00 och i övriga landet senast nästa dag när du beställer innan kl. 12.00. Om behovet är akut kan vi leverera omgående. Ring: 08-506 975 00