• Telefon: 08-506 975 00
  • E-post: order@snacksbolaget.se

Barutrustning

Barutrustning

Vi har inte bara det bredaste barsortimentet utan även lång och gedigen erfarenhet av både barplanering och -ekonomi. Snacksbolaget har byggt upp, servat och utrustat barer i snart 20 år och vi arbetar ständigt med att vidareutveckla vårt sortiment för att kunna tillfredsställa våra kunders vitt skilda behov.

Vi tillhandahåller alltifrån klassiska bruksprodukter som till exempel droppkorkar, barmattor, speedracks, muddlers och barskedar till speciallösningar och de senaste nyheterna. Våra säljare har bakgrund bakom baren och backar dig i alla lägen, oavsett om det handlar om serva dig med vinkylare eller att utrusta en helt ny bar.


Bundaberg Ginger Beer

Som bartender är man alltid på jakt efter de renaste smakerna i syfte att skapa den perfekta drinken, oavsett om det handlar om en klassisk GT eller en nyskapande crossover-cocktail. Bundaberg Ginger Beer är ett utsökt exempel på en premiumprodukt som gör ditt arbete lite roligare. Bundaberg Ginger Beer påminner om Ginger Ale, men är kryddigare och har en mycket tydligare och renare smak av ingefära. Passar exempelvis perfekt om du ska ge dig på Bermudas nationaldrink Dark´n Stormy eller varför inte ge klassikern Moscow Mule en helt ny dimension?

Vi levererar samma dag i Stockholm om du beställer innan kl. 10.00 och i övriga landet senast nästa dag när du beställer innan kl. 12.00. Om behovet är akut kan vi leverera omgående. Ring: 08-506 975 00