• Telefon: 08-506 975 00
  • E-post: order@snacksbolaget.se

Allt för restaurangköket

Allt för restaurangköket

Det höga tempot och de hårda påfrestningarna i ett professionellt kök ställer inte bara stora krav på de som jobbar där utan också på utrustningen. Lika nödvändigt som att ha salt och papper i torrförrådet är det att ha kantiner i kylarna, kastruller på fiskspisen och vassa knivar i kallskänken. Med rätt köksutrustning kan du koncentrera dig på ditt hantverk. Våra egna erfarenheter i kombination med långa och nära samarbeten med kallskänkor och kockar på alla nivåer – från pizzabagare till årets kock-deltagare – hjälper oss att ständigt utveckla både vår service och vårt sortiment.

Vare sig karotter, kockkläder, korvtänger, kavlar, kryddkvarnar eller annat som behövs i den dagliga driften är någonsin långt borta tack vare Sveriges bredaste lagerlagda restaurangsortiment. Vi har allt du behöver och lite till och vi levererar oftast samma dag.


Patina

Patina är ett varumärke som erbjuder mycket hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Denna chafing dish från Patina är tillverkad i rostfritt stål och har spegelblank ram, termostatvred och lockhållare. Perfekt när du vill bevara både värme och smak.

Artikelnummer: M81189

Vi levererar samma dag i Stockholm om du beställer innan kl. 10.00 och i övriga landet senast nästa dag när du beställer innan kl. 12.00. Om behovet är akut kan vi leverera omgående. Ring: 08-506 975 00